Welkom op de site van de Stichting Eegalease
BELANGRIJK -- Duisenberg Regeling verbindend verklaard

Op 25 januari heeft het Amsterdamse Gerechtshof geoordeeld dat de Duisenberg Regeling een redelijke oplossing biedt voor het aandelenleaseprobleem. Daarop heeft het Hof de regeling algemeen verbindend verklaard voor alle mensen met een aandelenleasecontract bij Dexia.

Let op: dit geldt ook voor de mensen wiens contract al afgelopen en betaald is! Deze mensen dienen contact op te nemen met Dexia, zodat zij de vergoeding waar zij recht op hebben onder de Duisenberg Regeling, uitbetaald kunnen krijgen.

Voor meer informatie over de verbindend verklaring en het verkrijgen van een vergoeding, klik hier. HET IS ZEER BELANGRIJK VOOR ALLE BETROKKENEN OM DEZE TEKST GOED DOOR TE NEMEN!

De beschikking van het Gerechtshof vindt u hier.
De volledige tekst van de WCAM-overeenkomst vindt u hier.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Aanmelding bij de Stichting Eegalease is niet nodig om in aanmerking te komen voor de Regeling die tot stand is gekomen na bemiddeling door de heer Duisenberg, oud-president van De Nederlandsche Bank en de Europese Centrale Bank.
Iedere Dexia-effectenleasecontractant kan een beroep doen op deze regeling.
Voor informatie over de regeling en het laatste nieuws hoeft u ook niet aangesloten te zijn, maar kunt u terecht op de websites www.eegalease.nl en www.leaseverlies.nl of op de website van Dexia: www.dexialease.nl.

5 november 2005: advertentie Duisenberg-Regeling

De Stichtingen Leaseverlies en Eegalease, de Consumentenbond en de VEB hebben een advertentie in de landelijke dagbladen geplaatst om aandelenleasebeleggers te informeren over de mogelijkheden die de Duisenberg-Regeling hun kan bieden.

Voor de advertentie, klik hier.


De Stichting Eegalease behartigt de belangen van echtgenoten en geregistreerd partners (eega's) van effectenlease-contractanten, die de effectenlease-overeenkomst niet hebben meeondertekend. Voor meer informatie over Eegalease klik op 'lees verder' of ga direct naar aanmelden.
lees verder >>

Voor antwoorden op uw vragen, verwijzen wij u graag door naar de pagina Veelgestelde vragen. Daar kunt u per categorie het antwoord op uw vraag zoeken. Ook kunt u de zoekfunctie gebruiken door middel van het invullen van een trefwoord.
lees verder >>

Nieuws van de Stichting
donderdag 25 januari 2007
Duisenberg Regeling verbindend verklaard
lees verder >>
In het nieuws
vrijdag 2 februari 2007
Doorprocederen is riskant
lees verder >>